dijous, 28 d’agost del 2014

10 consells per perllongar el bronzejat amb nutricosmètica!

S'han acabat les vacances i amb la tornada a la rutina aquest to bronzejat que tant ens agrada a la nostra pell va desapareixent poc a poc. Si vols combatre aquest fet i perllongar el teu "moreno" sense recórrer als raigs UVA, només has de seguir aquestes pautes senzilles de nutrició i cosmètica que et donem.



1. Hidratació. Si vols conservar el teu to morenet més temps, el primer que has de fer és apostar per una bona rutina d'hidratació, tant durant com després de les teves vacances, per evitar la descamació.

2. Exfoliació. En la mateixa línia que l'anterior va aquest consell. No pensis que per exfoliar la teva pell perdràs color, al contrari, lluirà més bonica i amb un bronzejat uniforme que durarà més.

3. sèrums. Existeixen productes que pots afegir a la teva crema protectora durant les vacances, hi a la hidratant després, que serveixen per estimular la síntesi de la melanina i afavorir la pigmentació cutània, perllongant el bronzejat sense necessitat de sotmetre a una exposició continuada al sol.

 4. Pastilles bronzejadores. Opta per les que contenen forskolin, un compost que també estimula la melanina de la pell.

5. Aigua. Beure dos litres d'aigua al dia t'ajudara a hidratar la teva pell des de dins, millorant la seva elasticitat i prolongant el to. A més és una manera de refrescar sense recórrer a productes amb sucre.

6. Olis. Pots optar aplicar aquests productes, ja que donen llum a la teva pell i la deixin brillant al mateix temps que hidratada, però no enganxosa.

7. Vitamina C. La vitamina C ajuda a la nostra pell a conservar el bronzejat, de manera que apunta't a prendre sucs de taronja i pastanaga. A més, saciarás la gana de manera sana.

8. Te. Rentar-te la cara amb una infusió de te cada matí servirà per prolongar el to daurat de la pell. Recorda hidratar posteriorment.

9. Ferro i zinc. El ferro contribueixi a millorar el to de la pell, mentre que el zinc fomenta la regeneració cel · lular. Seran els teus millors aliats.

10. Betacarotens. Aquest pigment natural, present en gairebé tots els vegetals, ajudarà a la teva pell a bronzejar al mateix temps que la enfortirà contra els raigs UVA. A menjar sa!



Seguint aquests consells podràs lluir el teu to daurat ideal durant més temps. A què esperes per començar?




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada