dilluns, 13 de febrer del 2017

RADIOFRECUENCIA INDIBA


Resultat d'imatges de INDIBA CORPORAL
Per què reafirma i evita la flacciditat de teixits?
Amb aquest sistema s'evita la flacciditat que sol acompanyar tota pèrdua de greix en una zona concreta gràcies a la regeneració del teixit cel·lular que produeix la vasodilatació i l'increment de circulació sanguínia i limfàtica que dóna l'augment de temperatura a la zona. A més, estimula la respiració endocelular a oxigenar l'organisme, el que contribueix a la reducció dels radicals lliures evitant el deteriorament cel·lular reafirmant el teixit cel·lular. Igualment tonifica braços, pits, cuixes i glutis.


Per què és tan positiu aplicar aquest mètode abans i després d'una liposucció?
Si s'aplica aquest tractament a un pacient abans d'una liposucció disminueix el sagnat i després perquè evita la flacciditat que sol aparèixer després del buidatge del greix emmagatzemada a més de reduir notablement els temps de cicatrització i hematomes optimitzant els resultats.

Per què és convenient l'aplicació d'aquest mètode abans i després d'una cirurgia?
Abans d'un procediment quirúrgic és convenient perquè incrementa la circulació arterial donant lloc a un augment de l'oxigenació ia la disminució del sagnat i de l'acidesa dels teixits i després, perquè reabsorbeix l'edema, desinflama el teixit, evita la formació de fibrosi i accelera el procés de regeneració i sanació de les ferides quirúrgiques d'una manera més ràpida, alleujant el dolor eficaçment. D'aquesta manera, s'optimitzen els resultats del procediment, ja que al treballar en l'estructura biològica del cos genera un efecte vasodilatador que activa la circulació de la sang, nodrint i produint una revitalització cel·lular millorant la tonicitat i elasticitat de la pell amb resultats increïbles .

Per què prevé i elimina l'encapsulament d'implants mamaris?
Prevé i elimina l'encapsulament d'implants mamaris perquè desinflama i oxigena el teixit produint un alleujament immediat.

Quin és l'efecte positiu com tractament post part?
És ideal com a tractament post part per recuperar la figura més ràpid, per reduir i desaparèixer les estries noves i per recuperar el to muscular de l'abdomen i el seu aspecte físic.

TRACTAMENTS TERAPÈUTICS
alleujament del dolor, pre i post operatoris, preventius, regenerants i optimimizadores de la salut

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada