divendres, 18 de març del 2016

CONSELLS PER REDUIR L'ABDOMEN!




*Prendre molta aigua.L'aigua és un mètode molt efectiu per ajudar a reduir mesures , ja que amb prou consum d'aigua es poden eliminar moltes toxines , igual que ajuda a remoure el greix que està acumulat en algunes àrees del cos - especialment a l'abdomen - , més tot el nostre organisme estarà molt ben hidratat i per tant totes les seves parts funcionaran correctament .

* Consumir suplements nutricionals.Els suplements nutricionals no han de faltar en la nostra alimentació diària , però aquests han de ser naturals , preferiblement fruites i verdures , ja que contenen moltes vitamines . Hem de buscar aquelles que aportin vitamina C i complex B , que són les que s'esgoten amb més freqüència i per tant les que hem reposar contínuament . La vitamina B la podem trobar en els lactis , el peix , els cereals , els ous , els aliments integrals, entre d'altres. La vitamina C la trobem en els cítrics , la col, el bròquil , els espinacs i el pebrot vermell .

* Consumir fruites en dejú. És molt important per a la salut de tots els òrgans del cos menjar una fruita abans d'esmorzar , ja que tenen un gran efecte sobre el sistema limfàtic , permetent que s'eliminin toxines i greixos que es troben en el cos , evitant inflamacions , dolor i la molesta cel · lulitis , que sol acumular en diferents àrees del cos .

*Consumir amanides.Les amanides tenen molts nutrients i són molt saludables . Cal menjar-les en el dinar i el sopar per obtenir els seus beneficis , ja que són molt importants per mantenir el pes ideal , ja que no tenen una aportació important de calories . Aquestes amanides s'han de preparar especialment amb tots els vegetals verds , com enciam , espinacs , api , cogombre i alvocat .

*Menjar alguns entrepans.És important menjar una cosa senzilla cada dues hores , ja que és necessari per mantenir controlats els nivells de sucre en la sang . S'ha de tenir en compte que aquests petits mossos no poden ser altra cosa que una fruita o un cereal , és a dir una cosa saludable .

*Un greu error que tenen la majoria de les persones que volen aprimar és que romanen moltes hores sense menjar absolutament res , la qual cosa pot baixar els nivells de sucre i això produeix esgotament , augment de pes i es redueix en gran manera el sistema immunològic , a més es pot presentar ansietat , el que porta a menjar exageradament .

*S'han d'evitar els dolços. És indispensable evitar el consum de productes de fleca i de tota mena de llaminadures, a més es recomana endolcir les begudes amb stevia, ja que és un producte totalment natural que no perjudica la salut. La mel també es pot utilitzar però no és permesa en les persones amb diabetis.

*Fer exercici amb regularitat. És molt important fer algun tipus d'exercici amb regularitat, un d'ells pot ser caminar durant mitja hora o nedar, ballar i anar amb bicicleta, ja que permeten cremar greix i millorar la circulació de la sang.

Augmentar el consum de cereals. El freqüent consum de lleguminoses pot afavorir el bon funcionament de l'intestí, ja que evita el restrenyiment gràcies a la seva gran aportació de fibra i d'hidrats de carboni positius.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada