dimarts, 23 de febrer del 2016

TRACTAMENT CONTOR D'ULLS PER A BOSSES, ARRUGUES, I ULLERES

La pell del contorn de l'ull és pràcticament dues vegades més fina que la de la cara. És més fràgil. Pobre en glàndules sebàcies, sol estar pitjor hidratada, el que afavoreix la formació de les arruguetes. Més delicada, la pell del contorn de l'ull mostra els primers senyals de l'edat. Perd elasticitat, es torna flàccida. A l'envelliment natural de la pell, s'afegeixen les agressions quotidianes dels UV i dels radicals lliures, els moviments repetits dels músculs situats al voltant de l'ull, els efectes nocius del sol i de l'ordinador.#




Les arrugues unides a l'acció dels músculs de la cara són les arrugues d'acció (arrugues del front per exemple). Altres arrugues estan unides als hàbits de vida, sol, tabac (arrugues al voltant de la boca).
nt visLa manera d'aplicació dels tractaments específics antiarrugues en el contorn dels ulls ha de ser un gest «drenant». Comenceu sempre pel naixement del nas, torni a pujar seguint l'arc de les celles, i torni per la parpella inferior sota l'ull fins a la cantonada prop del nas. En repetir el gest, allibera la tensió facial i el cansament visual. Contribueix a reduir les ulleres i les arruguetes.
A nivell de la pell del contorn de l'ull, els vasos sanguinis i limfàtics són més fins i menys nombrosos. Quan es concentren prop de la superfície de la pell, afavoreixen les zones d'ombra amb reflexos blavosos que es diuen «ulleres» o les zones inflades que en diuen «bosses»
Les bosses, sovint hereditàries, es deuen a un estancament de la limfa i a una mala circulació sanguínia. Si els seus ulls tenen tendència a estar inflats al matí o al final del dia, els productes específics per a les borses atenuen la seva aparença.

Consell professional: abans de l'aplicació del producte específic bosses, poseu gases fresques sobre les parpelles per a un primer efecte descongestiu.
L'aplicació de productes contra les bosses ha d'efectuar amb lleugers bombaments per activar la circulació limfàtica.
Hi ha diversos factors responsables de la formació de les ulleres.
Les ulleres temporals apareixen al final del dia. Els pigments sanguinis deixen de passar per la sang i s'acumulen en el teixit conjuntiu donant a la pell un color blavós.
Les ulleres també poden ser hereditàries. En aquest cas, són permanents i es deuen a una hiperpigmentació de la pell.
L'aplicació dels productes contra les ulleres ha de efectuar-se amb delicadesa mitjançant lleugers tocs; per activar la circulació sanguínia.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada