dimarts, 26 de gener del 2016

ULTIMA TECNOLOGIA EN LÀSER DIODO!!!

EL PRÒXIM DILLUNS 15 DE FEBRER
NOVETAT!! ULTIMA TECNOLOGIA EN LÀSER DIODO!!! MÉS EFICAÇ, MENYS DOLORÓS,ALTA POTÈNCIA E INTENSITAT, PER A TOT TIPUS DE PELLS!!
La seva tecnologia el fa únic, 1.200W i 200A. Eliminem els condensadors i lliurem l'energia de manera directa i immediata reduint notablement els temps de càrrega i descàrrega que produeixen pèrdues de potència. Es nota que Sapphire LS-1200 és realment potent en oferir maneres de treball en polsos curts i llargs o en mode ràfega (FDP) en qualsevol de les dues modalitats de pulsos.
Fins -7ºC,premi a la innovació pel seu sistema de refrigeració Depilice!!
La seva unitat de fred a l'interior de l'equip permet mantenir una temperatura de treball de fins a -7 ºC, de manera que la confortabilitat, protecció i escassa sensació de dolor és perceptible pel client.
Depila en qualsevol tipus de pell i pèl. Treballa en polsos curts de 15 i 30 milisegons, per sota del temps de relaxació tèrmica del pèl, aconseguint un dany tèrmic a les cèl·lules germinatives causants del creixement del borrissol. L'eficàcia es manté en pells amb alta densitat de melanina, en els quals haurem de treballar en polsos llargs, de 100 a 400 mil·lisegons.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada