dijous, 23 d’octubre del 2014

ERRORS DE MAQUILLATGE

Per les presses, la rutina, per una mala il · luminació o, senzillament, per uns mals hàbits i costums, hi ha descuits i errors molt freqüents que fem a l'hora de maquillar. 






Els errors en maquillatge són freqüent i comuns, i es cometen, en la majoria dels casos, amb l'únic objectiu d'exagerar un efecte. Fins i tot emprant productes de maquillatge professional és possible incórrer en un error, el que posa en evidència que la causa d'un mal resultat no és, generalment, la qualitat del cosmètic, sinó la manera d'aplicar-los.

Quan es tracta de la cara, moltes dones obliden la regla d'or: menys és més. Aquesta regla pot evitar que facis alguns dels errors més comuns. 
Per exemple, a l'hora de triar la tonalitat del look, és molt freqüent decantar, tant per ulls com per llavis, per tons exagerats que proporcionen diversos focus d'atenció en el rostre. A més, un altre dels errors més comuns és escollir un fons de maquillatge inadequat per el to de pell, o fer un mal ús del producte. 

Perquè coneguis i evitis els errors més comuns en maquillatge professional, et presentem un petit rànquing. 
Estigues atenta i pren nota! 

1. Efecte "mapache": 

1

  El mal ús dels correctors i il·luminadors sol ser un dels errors per excel · lència, i és que un ús excessiu, una mala aplicació o un mal difuminat d'aquest producte pot generar un 'antifaç' blanc molt més clar que la pell, exagerant encara més les imperfeccions que en el seu origen volíem amagar. 


A més, un corrector massa clar ressaltarà el to fosc de les ulleres, i la base posterior no obtindrà un aspecte natural, creant una separació en bloc dels colors. 

2. Caretes i efecte ataronjat 

2

Una base mal aplicada, utilitzar tons molt més grans al to de la pell o usar en excés pols bronzejadors amb un maquillatge ataronjat es posiciona en el segon lloc dels errors més habitual. 

Per obtenir un resultat de maquillatge professional és primordial tenir la pell ben hidratada i preparada. En segon lloc, si el que es vol és aconseguir un acabat més bronzejat, cal utilitzar una base del mateix to que la pell, i deixar que els pols bronzejadors facin la seva feina. 


I finalment, i més important, cal recordar que no només cal estendre el fons de maquillatge a la cara, sinó que també és necessari cobrir el coll, l'escot i difuminar bé. En cas contrari obtindrem un resultat artificial i el popular efecte careta. 

3. Llavis desbordats 

3


  L'última tendència en maquillatge, els llavis voluminosos, ha provocat que, en moltes ocasions, tractem de dur a terme uns petits truquets amb l'objectiu de crear aquest efecte òptic, però d'una manera inadequada. 

Perfilar els llavis amb un color més fosc al que estem fent servir com labial o exagerar el marc dels llavis dibuixant unes marques molt gruixudes, desviades o imprecises, és una de les tècniques que moltes dones fan servir per engrandir els llavis, però no és la correcta , i molt menys recomanable. 


D'aquesta manera, perquè no es noti el traç del llavi i no es modifiqui massa la seva forma natural, utilitza el mateix to, o un inferior, a l'utilitzat pel labial, i procura perfilar amb cura i fent una línia molt fina. 





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada