dimecres, 2 d’octubre del 2013



El que mengem influeix directament sobre la nostra salut i imatge, per això és que és tan important la dieta quan es busca una millora en la imatge i un retard en l'envelliment.

És clar que per millorar la salut cal començar a menjar sa. D
'aquesta manera, es pot prevenir l'envelliment mitjançant el consum de certs aliments antiedat que són clau i contribueixen a augmentar l'energia, alhora que fan que la pell es vegi més jove.

Els 4 millors aliments anti-edat;
Ous orgànics crus

Un sol ou conté vitamina D, luteïna i zeaxantina (que és essencial per als ulls), també té turó que és necessària per al bon funcionament del cervell, el sistema nerviós i cardiovascular.
Al seu torn conté sis grams de proteïna d'alta qualitat, aquest nutrient és essencial per a la reparació i el manteniment dels teixits del cos com la pell, els músculs o els òrgans interns. També és un component important que assegura l'enfortiment del sistema immunològic.

Verdures de fulla verda

De la mateixa manera que els ous, aquest tipus de fulles verdes, com l'espinac, col arrissada, naps, bleda, rúcula i l'enciam romana representen una gran font de luteïna i zeaxantina.

Diversos estudis científics han demostrat que menjar aliments rics en antioxidants ajuda a reduir el risc de degeneració macular relacionada amb l'edat (AMD).

L'espinac aporta àcid fòlic, que pot millorar la memòria a curt termini. Menjar aquest tipus d'aliments rics en àcid fòlic, a més ajuda a reduir el risc de patir malalties del cor i càncer.
Les verdures de fulla verda, són riques en oxigen, això les converteix en un aliment capaç de destruir els radicals lliures que causen danys en el cos.

Bròquil

El bròquil té un gran poder de curació i és molt efectiu per prevenir malalties. Conté quantitats increïbles de isotiocianatos, que són una eina contra el càncer. Aquests funcionen mitjançant l'activació de gens que combaten el càncer i desactiven altres que mantenen a la malaltia.

Nabius ("Arandanos");
Els nabius són les fruites més beneficioses per prevenir l'envelliment. Estan plens d'antioxidants que ajuden al cos a neutralitzar els radicals lliures, per tant al consumir nabius és major la protecció davant d'aquestes molècules que poden danyar les cèl · lules del cervell i la funció cerebral, així com també tenen incidència en la pell i altres òrgans del cos.

Foto: El que mengem influeix directament sobre la nostra salut i imatge, per això és que és tan important la dieta quan es busca una millora en la imatge i un retard en l'envelliment.

És clar que per millorar la salut cal començar a menjar sa. D'aquesta manera, es pot prevenir l'envelliment mitjançant el consum de certs aliments antiedat que són clau i contribueixen a augmentar l'energia, alhora que fan que la pell es vegi més jove.

Els 4 millors aliments anti-edat;

Ous orgànics crus

Un sol ou conté vitamina D, luteïna i zeaxantina (que és essencial per als ulls), també té turó que és necessària per al bon funcionament del cervell, el sistema nerviós i cardiovascular.
Al seu torn conté sis grams de proteïna d'alta qualitat, aquest nutrient és essencial per a la reparació i el manteniment dels teixits del cos com la pell, els músculs o els òrgans interns. També és un component important que assegura l'enfortiment del sistema immunològic.

Verdures de fulla verda

De la mateixa manera que els ous, aquest tipus de fulles verdes, com l'espinac, col arrissada, naps, bleda, rúcula i l'enciam romana representen una gran font de luteïna i zeaxantina.

Diversos estudis científics han demostrat que menjar aliments rics en antioxidants ajuda a reduir el risc de degeneració macular relacionada amb l'edat (AMD).

L'espinac aporta àcid fòlic, que pot millorar la memòria a curt termini. Menjar aquest tipus d'aliments rics en àcid fòlic, a més ajuda a reduir el risc de patir malalties del cor i càncer.
Les verdures de fulla verda, són riques en oxigen, això les converteix en un aliment capaç de destruir els radicals lliures que causen danys en el cos.

Bròquil

El bròquil té un gran poder de curació i és molt efectiu per prevenir malalties. Conté quantitats increïbles de isotiocianatos, que són una eina contra el càncer. Aquests funcionen mitjançant l'activació de gens que combaten el càncer i desactiven altres que mantenen a la malaltia.

Nabius ("Arandanos");

Els nabius són les fruites més beneficioses per prevenir l'envelliment. Estan plens d'antioxidants que ajuden al cos a neutralitzar els radicals lliures, per tant al consumir nabius és major la protecció davant d'aquestes molècules que poden danyar les cèl · lules del cervell i la funció cerebral, així com també tenen incidència en la pell i altres òrgans del cos.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada